آشپزخانه نیلسون, دستور پخت گوشت آهو

طرز تهیه و دستور پخت چنجه کباب آهو

کباب چنجه آهو

یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی، چنجه کباب گوشت آهو است ، چنجه یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین کباب های ایرانی است.

مواد لازم برای کباب چنجه آهو

فیله یا ران آهو :500 گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
ماست :به میزان مناسب

کباب چنجه آهو

طرز تهیه کباب چنجه آهو

اکثر خانواده های ایرانی بنا به ذائقه خود این کباب را با گوشت آهو تهیه می کنند. این کباب اصل بیشتر در مهمانی ها استفاده می شود و برای تهیه آن نیاز به مهارت دارد.
بنابراین در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کباب چنجه و نکاتی در مورد خوشمزه تر کردن این کباب را به شما آموزش دهیم.
ابتدا گوشت را به قطعات مساوی به قطر 2 سانتی متر برش دهید تا هنگام پخت همزمان بپزند.


پیاز را ریز رنده کنید، فلفل سیاه و روغن زیتون را به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس گوشت را داخل ماست و پیاز قرار دهید.
در ظرف را ببندید و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا ترد و خوشمزه شود.
بعد از اینکه گوشت نرم شد آن را از سس خارج کرده و کمی نمک اضافه کنید و با پشت چاقو دو طرف گوشت را بزنید تا کمی نرم شود.
سپس به آرامی آنها را به سیخ بکشید و برای طعم بهتر و جلوگیری از سوختن سیخ ها، بین تکه های گوشت فلفل خرد شده قرار دهید.
برای جلوگیری از خشک شدن سیخ ها حرارت زغال یا گریل را کم کنید و در حین پخت سیخ ها را چند بار بچرخانید و قبل از خشک شدن سیخ ها را از روی حرارت بردارید.

توجه : گوشت آهو کاملا نرم و لطیف و مدت پخت آن بسیار کوتاه میباشد . ۳ الی ۵ دقیقه برای پخت کافی میباشد

نکاتی برای تهیه کباب چنجه

اگر می خواهید کباب ها در مدت زمان کوتاهی پخته شوند، کباب ها را به مدت طولانی در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
اگر برای گریل خود از زغال استفاده می کنید، سعی کنید اندازه ذغال ها را در گریل یک دست نگه دارید تا گریل شما به همان دما برسد.
چنجه کباب را می توان با گوشت گاو و گوسفند هم درست کرد اما برای تهیه یک کباب لطیف و خوش طعم بهتر است تا حد امکان از گوشت آهو پرورشی تازه استفاده شود.
برای لذیذتر شدن چنجه هنگام تهیه سس می توانید زعفران حل شده و سایر ادویه ها و سبزیجات معطر دلخواه خود را اضافه کنید.
در حین کباب گوشت می توانید کره و زعفرانی را که دو طرف گوشت زده شده مخلوط کنید تا لذیذتر و خوش طعم تر شود.
سعی کنید کباب چنجه را روی آتش زغال تهیه کنید. در صورت اضافه کردن گوشت کبابی، بعداً از آن استفاده کنید. چون پختن کباب در فر باعث سفت شدن گوشت می شود.
اگر می خواهید گوشت را بیشتر در سس خیس کنید، به جای پیاز رنده شده از پیاز خرد شده استفاده کنید.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *