برای پخت استیک فیله از گوشت آهو تازه استفاده کنید ، بهتر است گوشت را یکی دو ساعت در فریزر قرار دهید تا گوشت آبداری داشته باشید .برای سرخ کردن گوشت استیک فقط می توانید از تابه چدنی یا تفلون شیاردار استفاده کنید.
هرگز از آب لیمو برای طعم دادن به استیک استفاده نکنید.
مواد لازم برای تهیه استیک فیله گوشت آهو :
فیله گوشت آهو : 500 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک: به اندازه کافی
روغن برای سرخ کردن: 4 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس قارچ
قارچ خرد شده: 2 لیوان
پیاز: 1 عدد خرد شده
شیر: 1 لیوان
آرد: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه استیک فیله گوشت آهو
ابتدا یک تکه فیله گوشت آهو را به اندازه کف دست و به ضخامت یک انگشت برش دهید.
بهتر است برش ها از یک طرف پهن و از طرف دیگر باریک باشند.
سپس تکه های گوشت بریده شده را روی تخته گوشت قرار دهید و با کیسه فریزر بپوشانید. سپس با گوشت کوب خوب آن ها را بزنید تا پهن و حدود یک سانتی متر ضخامت داشته باشند.
روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید سپس برش های استیک آماده شده را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مخلوط قرار دهید تا گوشت طعم خوبی پیدا کند.
یک تابه چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مقدار کمی روغن داخل آن بریزید.
سپس گوشت های طعم دار شده را یکی یکی داخل تابه بریزید و دو طرف آن ها را با حرارت ملایم تفت دهید.در حین پخت حتما استیک را چندین بار برگردانید، چرخش بیشتر استیک را خیلی سریعتر می پزد. اگر می خواهید استیک آبدار باشد باید آن را کمتر سرخ کنید. استیک با سس قارچ و سبزیجاتی مانند هویج، کلم بروکلی و سیب زمینی پخته بسیار خوشمزه و لذیذ است.
توجه : گوشت آهو کاملا نرم و لطیف و مدت پخت آن بسیار کوتاه میباشد . 3 الی 5 دقیقه برای پخت کافی میباشد
طرز تهیه سس قارچ:
برای تهیه سس قارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سپس قارچ های خلال شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس شیر را با آرد، فلفل سیاه و عصاره گوشت آهو مخلوط کنید و به پیاز و قارچ سرخ شده اضافه کنید و بگذارید سس روی آتش بجوشد و کمی غلیظ شود.
در صورت تمایل می توانید مقداری کره یا خامه به سس غلیظ خود اضافه کنید و سپس این سس خوشمزه را در کنار استیک خود سرو کنید و از خوردن استیک خوشمزه خود لذت ببرید.
اگر می خواهید استیک را خوب بپزید باید از گوشت خالص استفاده کنید اما برای تهیه استیک آبدار بهتر است از فیله گوشت آهو استفاده کنید.