فهرست گوشت های ضد سرطان توسط محققان سرطان آمریکا اعلام شد.
محققان موسسه سرطان آمریکا فهرست گوشت هایی را که خواص ضد سرطانی دارند، اعلام کردند.
به گزارش سازمان بهداشت جهانی، سرطان یکی از مهمترین علل مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می شود؛ به گونه ای که طبق آمارگیری این سازمان بین المللی، 7.6 میلیون مرگ و میر به دلیل سرطان در سال گزارش شده است که 13 درصد از کل آمار مرگ و میر در سال است.
صرف نظر از اینکه سرطان به دلایل ژنتیکی یا شیوه نادرست زندگی رخ دهد، یک راه ساده برای پیشگیری از آن وجود دارد و آن چیزی جز مصرف مواد غذایی مفید نیست. محققان فهرستی از گوشت های ضد سرطان و مؤثر در پیشگیری از انواع سرطان را ارایه کرده اند. گوشت های ضد سرطان عبارتند از :
گوشت آیام سمانی
ارتباط بین گوشت مرغ و خروس سیاه آیام سمانی و سرطان
تحقیقات علمی نشان میدهد که مصرف برخی از انواع گوشتهای ضد سرطان به خصوص گوشت مرغ و خروس آیام سمانی می تواند از خطر ابتلا به سرطان جلوگیری نماید.
مطالعات نشان دادهاند که مصرف گوشت مرغ سیاه آیام سمانی ، بهویژه در صورت تهیه و پخت صحیح، میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد و این بیماری خطرناک را درمان کند.
این نوع گوشت به دلیل پایین بودن چربی اشباع و بالا بودن میزان آنتی اکسیدان غنی شده و محتوای پروتئین، میتواند بهترین گزینه گوشت های ضد سرطان برای جلوگیری و درمان بیماری سرطان باشد.
آنتیاکسیدان ها و نقش آنها در سلامت
گوشت مرغ و خروس آیام سمانی حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئی ها است که میتوانند به کاهش التهاب و محافظت از سلولها در برابر آسیب های اکسیداتیو کمک کنند.
آنتی اکسیدان ها بهعنوان یک محافظ طبیعی در برابر سرطان شناخته میشوند، زیرا میتوانند از DNA سلولها در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت کنند.
گوشت کبک
گوشت کبک از گوشت های ضد سرطان می باشد یک منبع عالی از اسید فولیک و ویتامین B است، که باعث سلامت قلب می شود، هم چنین حاوی یک آنتی اکسیدان بتالین است که با سرطان مبارزه میکند. ثابت شده است مصرف 1 الی 2 بار در هفته تاثیر فوق العاده ای خواهد داشت.
ماهی سالمون
ماهی سالمون نماینده ماهی ها در فهرست گوشت های ضد سرطان است که سرشار از آنتی اکسیدانهای قوی و فعال است که با ورود به بدن موجب رشد و سلامت سلول و بافتهای بدن شده و با جذب رادیکالهای آزاد مضر از تخریب و تکثیر بیش از حد سلول و ایجاد تومور های سرطانی جلوگیری میکند.
گوشت غاز
ایمونوگلوبولین های گوشت غاز فعالیت ضد سرطانی دارند و با تقویت سیستم ایمنی بدن می تواند در درمان سرطان مفید باشد.
گوشت قرقاول
گوشت قرقاول یکی دیگر از گوشت های ضد سرطان است که منبع غنی آنتی اکسیدان ها، بیوفلاونوئی ها و ترکیبی فعال به نام B2G2 است که با سلول های سرطان زا مقابله می کنند.
همچنین گوشت قرقاول دارای خواص بسیاری است که باعث شده این گوشت جزو برترین و غنی ترین گوشت های جهان قرار بگیرد.
میگو
میگو یکی دیگر از محصولات دریایی در فهرست گوشت های ضد سرطان است که از دو راه از بروز سرطان پیشگیری می كند؛ اول اینكه خاصیت آنتی اكسیدانی دارد و میتواند در مقابل تخریب ناشی از رادیكال های آزاد مقابله كند. دوم اینكه سلنیوم موجود در میگو با تقویت سیستم ایمنی بدن از رشد تومور های سرطانی پیشگیری می كند و پیشرفت شبكه رگ های خونی به سمت تومورها را از بین میبرد.
گوشت اردک
گوشت اردک از چربی های اشباع نشده ساخته شده است، که تاثیر مثبتی بر متابولیسم، دیگر کارکردهای زیست فعال، و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده دارد.
سلام ، ممنون از شما ، چقدر عالیه که من مدتها دنبال چنین جایی میگشتم که محصولات ارگانیک بفروشه و چقدر خوشحال شدم با پیدا کردن شما
از حسن توجه و حمایت شما سپاسگزاریم. امیدواریم بتوانیم نقشی در سلامت شما و مردم عزیز کشورمان داشته باشیم
سلام خیلی خوشحالم که از محصولات سالم و ارگانیک شما مطلع شدم ممنون از زحماتتون خیلی مشتاق هستم که از فراورده های نیلسون خرید کنم