دانشنامه نیلسون

نکات برتر که هنگام پخت گوشت آهو باید بدانید

steak cook نکات برتر که هنگام پخت گوشت آهو باید بدانید

در اینجا نکات برتر برای دانستن هنگام پختن گوشت آهو وجود دارد.

آهوها غذا می خورند. آنها علف، سبزی، بلوط، توت و آجیل می خورند، در حالی که گاوهایی که از ذرت تغذیه می کنند فقط ذرت می خورند. گاوهای تغذیه شده با ذرت در مقایسه با آهو واقعاً بی مزه هستند.

گاهی اوقات هر چه چاشنی ساده تر باشد، بهتر است، به خصوص با برش های لطیف گوشت آهو مانند فیله و راسته می توان به صورت استیک برش داد، به مقدار زیاد با نمک و فلفل مزه دار کرد و روی حرارت زیاد با کمی روغن زیتون تفت داد. به من اعتماد کنید، این بهترین وعده غذایی است که می توانید بخواهید!

[wcirp posts=”3016″ name=”راسته آهو”]

زیاده روی در پخت نکنید

برش‌ها و روش‌های زیادی برای پخت آهو وجود دارد که در آن گوشت باید به‌ آرامی پخته شود. اگر گوشت آهو بیش از حد پخته شود، مانند خوردن لاستیک است. با این حال، اگر آن را سرخ کرده و اجازه دهید قبل از برش ده دقیقه بماند، درست مثل خوردن کره است!

طرز تهیه گوشت آهو

گوشت آهو سریعتر از گوشت گاو پخته می شود و زمانی که نیم پز نشود ، فقط باید به دمای 130 درجه برسد. اگر به 150 درجه برسد شروع به سفت شدن می کند.

[wcirp posts=”3009″ name=”مغز ران آهو”]

از پختن گوشت آهو مانند گوشت گاو تغذیه شده با ذرت خودداری کنید.

از آنجایی که آهوها علوفه طبیعی تغذیه می کنند و معمولاً هنگام ذبح جوان هستند ، فیبرهای عضلانی و بافت همبند فراوانی دارند. گوشت گاو لطافت گوشتی که آهو با علوفه های تازه تغذیه می شود را ندارد ، بنابراین پختن آهو به اندازه ، واقعا لذیذ و خوشمزه است

در عوض، به آهو به عنوان یک پروتئین منحصر به فرد و سالم نگاه کنید که تهیه آن با کمی دانش آسان است. طعم این خوراک بسیار بیشتر از مراحل لازم برای تهیه گوشت لطیف و آبدار است.

با چربی و فیبر عضلانی و بافت همبند بسیار، زمانی که کلاژن به یک ژلاتین آبدار دوست‌داشتنی تبدیل می‌شود، عطر و طعم زیادی پیدا می‌کند. هیچ چیز مثل آن در جهان وجود ندارد!

هنگام پخت ، مطمئن شوید که دمای باربیکیو به اندازه کافی پایین است

بریزینگ فرانسوی یک روش پخت و پز است که در آن مواد اصلی را خشک می‌کنید و سپس آن را در مایع روی حرارت ملایم در قابلمه می‌پزید. این روش معمولا برای برش های گوشت بهترین است. الیاف بافت همبند به کلاژن شکسته می شود و سپس به ژلاتین حل می شود. با گذشت زمان، این الیاف رطوبت را دفع کرده و گوشت را خشک می کند.

هنگامی که گوشت خشک شد، با پخت طولانی مدت، الیاف شل می شوند و شروع به جذب چربی و ژلاتین می کنند و گوشتی لطیف و خوش طعم ایجاد می کنند.

قسمهای مختلف گوشت

شما می خواهید برش گوشت را با بهترین روش پخت و پز برای خوش طعم ترین و لطیف ترین نتایج مطابقت دهید. برخی از برش ها به طور طبیعی نرم خواهند بود (راسته و فیله)

در اینجا چند روش برای پخت انواع گوشت گوزن وجود دارد.

راسته و فیله: چنجه کباب و به روش باربیکیو ذغالی
شانه، ساق و گردن: خورش (خورش ها و سوپ های آرام پز)
قسمت عقبی : این برش همه کاره است و می توان آن را به صورت استیک مانند کمر برش داد، نرم و پخته کرد.

از بهترین وسایل آشپزخانه استفاده کنید.

وسایل آشپزخانه می توانند وظیفه شما را برای تهیه گوشت آهو به یک کابوس یا تجربه ای سرگرم کننده و لذت بخش تبدیل کنند. شما به یک چاقوی بسیار تیز نیاز دارید که لبه آن را نگه دارد و زنگ نزند و همچنین به یک سنگ چاقو تیز کن نیاز دارید. چاقوی سرآشپز 20 سانتی به شما این امکان را می دهد که گوشت را به راحتی برش دهید، سبزیجات را برش دهید و هر کاری که نیاز به چاقو دارد را انجام دهید.

دو مورد ضروری برای آشپزخانه

دو مورد ضروری برای آشپزخانه یک تابه چدنی و یک فر از مهم ترین وسایل برای بهترین برشته شدن گوشت هستند و می توانید آنها را با قیمت های بسیار مناسب پیدا کنید. چدن گوشت آهو را به طور یکنواخت گرم می کند و باعث کاراملی شدن زیبایی در هنگام تفت دادن گوشت می شود. یک فر نیز گرما را به خوبی نگه می دارد.

هم تابه و هم فر  را می توان روی حرارت مستقیم استفاده کرد. علاوه بر این، هر دو می توانند دمای بسیار بالای فر را تحمل کنند. این دو عنصر آشپزخانه فوق العاده همه کاره هستند

از خلاقیت نترسید

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *