برای تهیه زرشک پلو با گوشت کبک موارد زیر مورد نیاز است:
مواد لازم برای زرشک پلو با گوشت کبک:
برنج 2 پیمانه
گوشت کبک 2 عدد
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
زرشک یک پیمانه
زردچوبه یک قاشق چایخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
خلال پسته 50 گرم
کره یا روغن 50 گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
برای خرید گوشت های خاص مانند گوشت آهو کلیک کنید.
طرز تهیه زرشک پلو با گوشت کبک :
الف: برای تهیه زرشک پلو با گوشت کبک ابتدا به تمام سطح کبک ها نمک بزنید. در تابه ای کمی روغن یا کره بریزید و کبک ها را سرخ کنید. بطوریکه هر دو طرفشان طلایی و برشته شود.
ب: کبک ها را از داخل تابه برداشته و داخل بشقاب قرار دهید. پیاز و سیر را بصورت نگینی خرد کرده و داخل همان روغن با کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی و آبلیمو و نمک را اضافه نمایید. مواد را چند دقیقه ای تفت دهید
پ: دوباره کبک ها را درون تابه روی سس آماده شده بچینید و سپس 2 لیوان آب هم اضافه کنید. در تابه را ببندید تا مواد جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید تا مقداری سس ته تابه بماند و کبک ها پخته شوند
ت: پس از اینکه غذا آماده شد، به مقدار لازم زعفران دم کرده روی کبک ها بریزید و بعد از حدود 5 دقیقه شعله را خاموش کنید
ث: برنج را بصورت دلخواه بپزید. زرشک ها را از قبل بمدت نیم ساعت خیس کنید. سپس آبکشی کنید و با کمی کره و شکر تفت دهید تا زرشک سرخ شود. نیم قاشق چایخوری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید. 2 قاشق از برنج پخته شده را داخل ظرف بریزید و سپس زرشک آماده شده را به همراه کمی مغز پسته به ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید
ج: برنج سفید پخته شده را داخل دیس بکشید و برنج زعفرانی را روی آن ریخته و تزیین کنید و کبک را به همراه سس داخل تابه در ظرف قرار داده و میل نمایید.
همچنین می توانید 7 طرز تهیه ماهی سالمون نروژی با طعمی خاص و شگفت انگیز را مطالعه نمایید.
این دستور غذایی لذیذ زرشک پلو با گوشت کبک برای ۲ نفر تهیه شده است. به تعداد نفرات بیشتر، مقدار مواد لازم آن را بیشتر نمایید