آشپزخانه نیلسون, غذا های ایرانی

طرز تهیه مشتی کباب اصفهانی (کباب زردک) اصیل و خوشمزه

مشتی کباب اصفهان

کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است. این غذا به روش های مختلف و به شکل های مختلف تهیه می شود و هر کدام طرفداران خود را دارند. کمتر کسی است که یکی دو نوع کباب را امتحان نکرده باشد.

این کباب شبیه شامی کباب یا کتلت است با این تفاوت که در تهیه آن به جای سیب زمینی از مقداری هویج استفاده می شود و در نهایت با سس لذیذ و غلیظی پخته و سپس سرو می شود.

این کباب را می توانید با نان یا برنج سرو کنید. این غذا بسیار آسان و سریع آماده می شود و نیازی به محصولات زیادی ندارد. می تواند یک گزینه عالی برای شام یا ناهار باشد.

همچنین می توانید 7 طرز تهیه ماهی سالمون نروژی با طعمی خاص و شگفت انگیز را مشاهده نمایید.

مواد لازم جهت تهیه مشتی کباب اصفهانی:
گوشت چرخ کرده آهو ۴٠٠ گرم
هویج یک یا دو عدد متوسط
پیاز بزرگ  یک عدد
رب گوجه فرنگی  دو تا سه قاشق غذاخوری
آرد نخودچی  یک قاشق غذاخوری
زعفران یک قاشق چایخوری
نمک  به میزان لازم
فلفل سیاه  یک چهارم قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز  به میزان لازم
دارچین  یک چهارم قاشق چایخوری
سرکه سفید  دو قاشق غذاخوری
شکر در صورت تمایل یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی  درصورت تمایل

طرز تهیه کباب مشتی اصفهان (کباب زردک)

ابتدا برای تهیه این غذای خوشمزه پیاز و هویج را پوست گرفته و رنده کنید. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه یا ظرف بزرگ بریزید.
ادویه هایی از جمله زردچوبه، نمک، فلفل، دارچین و غیره را به گوشت اضافه کنید. پیاز رنده شده و آبکش شده به گوشت و ادویه اضافه می شود.
شروع به ورز دادن و مخلوط کردن گوشت و مواد با دست کنید. سپس هویج رنده شده را به مواد اضافه کنید و دوباره گوشت را ورز دهید تا هویج کاملا با چرخ کرده گوشت آهو و پیاز و ادویه مخلوط شود.در مرحله آخر آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید. گوشت را خوب ورز دهید و کناره های کاسه را بکوبید. حالا یک مشت گوشت بردارید و در کف دست فرم دهید و در سینی بچینید.


به همین ترتیب تمام مواد گوشتی را شکل دهید و در سینی یا بشقاب بچینید.
سپس سینی را به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت کمی روغن داخل تابه نچسب بریزید.
سپس سینی مواد گوشتی را از یخچال خارج کرده و بعد از داغ شدن روغن، هر یک از سیخ های شکل گرفته را داخل روغن قرار دهید و اجازه دهید سیخ ها سرخ شوند.
وقتی یک طرف کباب سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر را به همین ترتیب سرخ کنید.
وقتی دو طرف کباب به یک اندازه قرمز و طلایی شد، آن را از تابه خارج کرده و روی دستمال قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود. بعد از سرخ شدن همه کباب ها مانند طرز تهیه شامی کباب باید سس را آماده کنید.

طرز تهیه سس کباب زردک

دو تا سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در همان تابه بریزید. سرکه سفید را به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید
و سپس نمک را بریزید. در نهایت یک فنجان آب به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید.این مخلوط را روی حرارت ملایم به جوش آورید.
وقتی به جوش آمد سیخ های سرخ شده را به این سس اضافه می کنند و سیخ ها را روی سس می چینند، در صورت تمایل می توان برش های گوجه فرنگی را به سس اضافه کرد.
در تابه را ببندید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم غلیظ شود و به سراغ باربیکیو بروید.
وقتی سس کمی غلیظ شد، ظرف آماده است. مقداری برنج را بجوشانید یا با آبکش آن را بجوشانید و سپس این کباب خوشمزه را با آن سرو کنید.
با گوجه فرنگی در بشقاب سرو کنید ظاهر جذاب تری به بشقاب می دهید و با برگ های سبز و زیبای ریحان تزئین می کنید.
این کباب مانند کباب های دیگر طعم شوری دارد و بسیار خوش طعم و لذیذ است. نوش جان

مشتی کباب اصفهان
نکات آماده سازی مشتی کباب اصفهان

در دستور سیخ مشتی اصفهان ، آب پیاز را بعد از رنده کردن بگیرید.
اگر هویج آبدار است، آب هویج را هم بگیرید. سپس با گوشت مخلوط کنید.
در تهیه سس این کباب و دستور اصلی این غذا از یک قاشق چای خوری شکر استفاده می شود و هنگام اضافه کردن سرکه می توانید شکر را اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید شکر را بردارید.
می توانید همراه با سیخ از چند برش گوجه فرنگی استفاده کنید که نه تنها وقتی سیخ را در ظرف سرو می گذارید طعم بهتری به سیخ می دهد، بلکه با گوجه فرنگی ظاهر جذاب تری به بشقاب می دهد.امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را برده باشید و بتوانید این غذای آسان و خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید.

1/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *