محققان موسسه سرطان آمریکا فهرست گوشت هایی را که خواص ضد سرطانی دارند، اعلام کردند.
به گزارش سازمان بهداشت جهانی، سرطان یکی از مهمترین علل مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می شود؛ به گونه ای که طبق آمارگیری این سازمان بین المللی، 7.6 میلیون مرگ و میر به دلیل سرطان در سال گزارش شده است که 13 درصد از کل آمار مرگ و میر در سال است.
صرف نظر از اینکه سرطان به دلایل ژنتیکی یا شیوه نادرست زندگی رخ دهد، یک راه ساده برای پیشگیری از آن وجود دارد و آن چیزی جز مصرف مواد غذایی مفید نیست. محققان فهرستی از گوشت های موثر در پیشگیری از انواع سرطان را ارایه کرده اند. گوشت های ضدسرطان عبارتند از :
گوشت کبک
گوشت کبک یک منبع عالی از اسید فولیک و ویتامین B است، که باعث سلامت قلب می شود، هم چنین حاوی یک آنتی اکسیدان بتالین است که با سرطان مبارزه میکند. ثابت شده است مصرف 1 الی 2 بار در هفته تاثیر فوقالعاده ای خواهد داشت.
ماهی سالمون
ماهی سالمون سرشار از آنتی اکسیدانهای قوی و فعال است که با ورود به بدن موجب رشد و سلامت سلول و بافتهای بدن شده و با جذب رادیکالهای آزاد مضر از تخریب و تکثیر بیش از حد سلول و ایجاد تومورهای سرطانی جلوگیری میکند
گوشت غاز
ایمونوگلبولینهای گوشت غاز فعالیت ضد سرطانی دارند و با تقویت سیستم ایمنی بدن میتواند در درمان سرطان مفید باشد.
گوشت قرقاول
گوشت قرقاول منبع غنی آنتی اکسیدان ها، بیوفلاونوئیدها و ترکیبی فعال به نام B2G2 است که با سلول های سرطان زا مقابله می کنند
میگو
میگو از دو راه از بروز سرطان پیشگیری میكند؛ اول اینكه خاصیت آنتیاكسیدانی دارد و میتواند در مقابل تخریب ناشی از رادیكالهای آزاد مقابله كند. دوم اینكه سلنیوم موجود در میگو با تقویت سیستم ایمنی بدن از رشد تومورهای سرطانی پیشگیری میكند و پیشرفت شبكه رگهای خونی به سمت تومورها را از بین میبرد.
گوشت اردک
گوشت اردک از چربی های اشباع نشده ساخته شده است، که تاثیر مثبتی بر متابولیسم، دیگر کارکردهای زیست فعال، و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده دارد.
از حسن توجه و حمایت شما سپاسگزاریم. امیدواریم بتوانیم نقشی در سلامت شما و مردم عزیز کشورمان داشته باشیم
سلام خیلی خوشحالم که از محصولات سالم و ارگانیک شما مطلع شدم ممنون از زحماتتون خیلی مشتاق هستم که از فراورده های نیلسون خرید کنم