ماهی کبابی یکی از کباب های بین المللی خوشمزه است که در طعم های مختلف طبخ می شود برای این آموزش در سایت نیلسون همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی بدون استخوان ۴ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت ماهی کبابی
مرحله اول
برای تهیه ماهی کبابی در رستوران ابتدا پس از جدا کردن استخوان ها و قسمت های اضافی، تکه های ماهی قزل آلا را روی سطح کار در سینی می چینیم سپس گوشت ماهی را با روغن زیتون ماساژ می دهیم.
مرحله دوم
بعد از اینکه دو طرف ماهی را به خوبی با روغن زیتون پوشانید، پیاز را رنده کنید، سپس آب پیاز را بگیرید و با دست با آب لیمو روی گوشت ماهی ماساژ دهید تا طعم خوبی پیدا کند.
مرحله سوم
در انتها مقداری نمک و فلفل سیاه روی گوشت ماهی می پاشیم سپس ماهی را به آرامی در ظرفی درب دار گذاشته و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با گوشت ماهی مخلوط شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه ماهی خوب برشته شد، گریل زغالی را به طور یکنواخت روشن کنید، سپس ماهی را از دو طرف داخل رنده قرار دهید و به آرامی با فاصله از ذغال کباب کنید. گوشت ماهی نرم است و به سرعت می سوزد.
مرحله پنج
به همین دلیل است که ما نیازی به باد زدن ذغال نداریم. بعد از اینکه گوشت ماهی خوب کباب شد، مخلوط کره آب شده و زعفران را روی کباب های ماهی بمالید تا خوشمزه تر شوند.
در پایان ماهی کباب را با نان یا برنج سرو می کنیم.