خواص گوشت کبک یک پرنده قرقاول است و جزء پرندگان محسوب می شود و میانگین وزنی در حدود 400 تا 600 گرم دارد.
گونه های زیادی از کبک در جهان وجود دارد که معروف ترین آنها عبارتند از: کبک chukar (Alectoris chukar)، کبک صخره ای (Alectoris graeca) و پا قرمز اروپایی کبکB (Alectoris rufa). البته همه کبک ها پا قرمز هستند. گونه های موجود در کشور ما بیشتر چوکار هستند.
به دلیل خواص گوشت کبک سابقه طولانی در استفاده به عنوان یک گوشت خوش طعم و لذیذ دارد. طعم مطبوع این حیوان از تلاش زیاد آن نسبت به سایر جوجه ها ناشی می شود. خواص گوشت کبک درمانی قابل توجه خود شناخته شده است و بنابراین، با وجود کمیاب بودن این گوشت، بسیاری از افراد تمایل دارند از آن در رژیم غذایی خود استفاده کنند.
گوشت کبک اغلب جزو غذاهای خاص محسوب می شود و قیمت خود را دارد.
خواص گوشت کبک فروشگاه نیلسون
حفظ سلامت قلب:
خواص گوشت کبک که از محصولات ارگانیک می باشد چربی و کلسترول بسیار کمی دارد. بنابراین برای حفظ سلامت قلب مفید است و از بروز بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند. علاوه بر این، از آنجایی که این گوشت سرشار از پتاسیم است، مصرف کافی آن برای افراد مبتلا به فشار خون مشکلی ایجاد نمی کند.
تقویت قوای جنسی:
خواص گوشت کبک علاوه بر کمک به تقویت قوای بدنی و بهبود قوای بدنی، در تقویت قوای جنسی نیز مفید و سودمند است.
بهبود عملکرد کلیه:
با مصرف این گوشت پر خاصیت می توان سطح کمتری از اسید اوریک در بدن تولید کرد. این مشکل منجر به عملکرد بهتر کلیه ها و تسریع دفع سموم از بدن می شود.
پیشگیری از عفونت های تنفسی، کبدی و گوارشی:
خواص گوشت کبک برای بهبود فلج صورت به دلیل شیوع سرماخوردگی و بیماری های ناشی از آن مانند سینه (عفونت تنفسی)، کبد (هپاتیت B) و معده استفاده می شود.
اهمیت مصرف قبل و بعد از بارداری:
مصرف آن برای زنان باردار بسیار توصیه می شود زیرا خواص گوشت کبک دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین ها و مواد معدنی با ارزش حیاتی بالا مانند منیزیم، گوگرد، کلسیم، آهن و فسفر است که علاوه بر تقویت مادر در دوران بارداری می تواند برای غربالگری و تقویت بدن نیز استفاده شود. خواص گوشت کبک نیز بسیار مفید است و همچنین به کاهش حالت تهوع در دوران بارداری کمک می کند.
لازم به ذکر است که مصرف این محصول به دلیل ارزش غذایی بالا می تواند برای دوران پس از زایمان نیز بسیار مفید باشد.از آنجایی که برای درمان بی خوابی، اضطراب و اضطراب روانی بعد از زایمان بسیار مؤثر است، به همین دلیل، خواص گوشت کبک توسط اکثر متخصصان تغذیه و زنان و زایمان برای درمان افسردگی پس از زایمان به شدت توصیه می شود.
مقاله پیشنهادی:
خواص گوشت کبک برای زنان و مردان
بهبود حافظه و رفع ضعف عمومی بدن:
مصرف این گوشت در تقویت حافظه مفید و مؤثر است و همچنین به رفع ضعف عمومی از بدن کمک می کند.
رفع تب:
خواص گوشت کبک بسیاری در درمان واکنش های خنک کننده و گرمای بدن است. به گونه ای که باعث خارج شدن تب از بدن می شود.
تنظیم فشار خون:
منبع خوبی از پتاسیم است که به تعدیل فشار خون در بدن کمک می کند.
تقویت قوای بدنی:
خواص کبک به شما قدرت بدنی فوق العاده ای می دهد و استقامت شما را افزایش می دهد.
درمان مشکلات عصبی:
خواص و فواید گوشت کبک برای تقویت اعصاب، درمان مشکلات و ناراحتی های عصبی، ضعف اعصاب و رفع بی خوابی مفید و مؤثر است.
درمان کم خونی:
خواص گوشت کبک سرشار از آهن است، بنابراین اگر 450 گرم از این گوشت را مصرف کنید، 110 درصد آهن مورد نیاز بدن شما تامین می شود.
بهبود بینایی:
بهبود و تقویت بینایی یکی دیگر از ویژگی های خواص گوشت کبک است که باعث محبوبیت هر چه بیشتر آن می شود. با مصرف این گوشت به راحتی می توانید از بسیاری از بیماری ها و مشکلات پیشگیری کنید و خود را مقاوم کنید.
ارزش غذایی گوشت کبک نیلسون
خواص گوشت کبک نیلسون یک منبع غنی از پروتئین است. بنابراین می تواند جایگزین خوبی برای کربوهیدرات ها یا حتی گوشت مرغ باشد. گوشت کبک 7 تا 10 درصد پروتئین بیشتری نسبت به سایر گوشت های مرغ دارد که اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین می کند و خواص گوشت کبک معایب گوشت قرمز را ندارد: کم چرب، پر کالری، گرم و سریع هضم است.
بنابراین برای همه از کودکان و جوانان گرفته تا افراد مسن مفید و سالم است و ممکن است بدن مواد مغذی این گوشت را به خوبی جذب کند.
وجود مقادیر زیاد مواد معدنی در خواص گوشت کبک بیانگر ارزش غذایی بالای آن است. میزان پتاسیم گوشت کبک زیاد است و کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و مقدار کمی گوگرد آن می تواند برای بدن بسیار مفید باشد. در 100 گرم گوشت کبک 158 کالری انرژی وجود دارد. همچنین لازم به توضیح است که عناصر غذایی خواص گوشت کبک قابلیت جذب خوب توسط بدن را دارد و به همین دلیل در تامین مواد مورد نیاز بدن بسیار مؤثر است.
ویژگی های منحصر به فرد گوشت کبک
پروتئین های حیوانی مانند گوشت و مرغ به دلیل داشتن مقادیر بالای عناصر کلسیم و فسفر، ویتامین های گروه B، متیونین و اسیدهای آمینه ضروری لیزین و تعادل مناسب اسیدهای آمینه ضروری در مقایسه با منابع پروتئین گیاهی مانند سویا، ذرت و غیره. .، ارزش بیولوژیکی بالاتری دارند.
اکنون خواص گوشت کبک نه تنها مضرات گوشت قرمز حیوانات بزرگ را که روزانه توسط متخصصان پزشکی به آن اشاره می شود ندارد، بلکه توانسته است نیاز مردم به انواع گوشت سفید موجود در بازار و حتی از نظر طعم را برطرف کند. ، مشابه بسیاری از گوشت های سفید مانند مرغ، بلدرچین و … ارجح است.
توصیه ها:
– در برخی از استان های کشور گوشت کبک به صورت پکیج ارائه می شود. پس به تاریخ استفاده و مجوز بهداشتی آن توجه کنید و در اسرع وقت از آن استفاده کنید تا خواص گوشت کبک از بین نرود.
گوشت خام کبک را می توان به مدت 2 روز در یخچال، تا 3 روز پخته و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد.
بازار آنلاین مزرعه ارگانیک نیلسون با ارائه گوشت کبک تازه ، با هدف ایجاد رفاه برای مصرف کنندگان و ارائه امکان خرید آنلاین و خدمات ارسال رایگان، در تلاش است گامی نو در مسیر بهبود تغذیه جامعه ایران و بهرهمندی از خواص گوشت کبک بردارد.
خرید اینترنتی محصول ارگانیک سالم نیلسون با مناسب ترین شرایط هم اکنون در سراسر کشور در حال انجام است.
نتیجه گیری خواص گوشت کبک
با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن سطح زندگی، مردم به سلامت و تغذیه خود توجه بیشتری می کنند، مصرف کنندگان به جای خرید مواد غذایی ارزان و معمولی به دنبال مواد غذایی با ارزش غذایی بالا و مواد غذایی سالم هستند. اگرچه همه اقشار جامعه به تغذیه خود توجهی ندارند اما تعداد افرادی که سلامت تغذیه آنها در اولویت زندگی آنها قرار دارد کم نیست.
مصرف مواد غذایی سالم و ارگانیک با ارزش غذایی بالا روز به روز در حال افزایش است و گوشت کبک مزرعه ارگانیک نیلسون یکی از آنها است، یک گروه یک مجموعه است
چرا باید گوشت کبک مصرف کنیم؟
اصولاً غذاهای خوش طعم و لذیذ به راحتی در منوی خانه گنجانده می شود. علاوه بر این طعم گوشت کبک ماننده خواص گوشت کبک بسیار خوب و پرطرفدار است. این پرنده کم چربی و پروتئین بالایی دارد. این غذا علاوه بر اینکه معده را اذیت نمی کند، به راحتی قابل هضم است.
طبع گرم دارد و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن و فسفر نمونه هایی از مواد مفید موجود در این ماده هستند. از آنجایی که خواص گوشت کبک زیادی دارد، برای سلامت بدن ما نیز مفید است.
آیا گوشت کبک ایمن و بی ضرر است؟
گوشت این پرنده لذیذ و با ارزش غذایی بالاست. خواص گوشت کبک به طور سنتی به عنوان گوشت گرم شناخته می شود. این ماده غذایی به دلیل داشتن چربی و کلسترول کم می تواند از بیماری های قلبی پیشگیری کند و برای انسان مفید است. خواص گوشت کبک می تواند نیاز بدن به منیزیم، پتاسیم، فسفر، آهن و گوگرد را تامین کند.
کبک چه نوع گوشتی دارد؟
گوشت کبک به عنوان گوشت بدون چربی و بدون کلسترول شناخته می شود و مصرف آن برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی و عصبی بسیار توصیه می شود. خواص گوشت کبک در تب سنتی به گوشت گرم معروف است.
آیا گوشت کبک برای درد مفاصل نیز مفید است؟
در تب سنتی ذکر شده است که این غذا می تواند پاها را تقویت کند. گوشت این پرنده سرشار از منیزیم، پتاسیم، آهن و سایر مواد معدنی است. خواص گوشت کبک برای درد مفاصل و تقویت مفاصل مفید است.
پایان مقاله خواص و فواید گوشت کبک