دانشنامه نیلسون

تهیه خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ

قیمه شترمرغ
  • خورشت قیمه با گوشت شترمرغ
  • مواد لازم:
  • گوشت شتر مرغ 300 تا 400 گرم
  • لپه1 تا 1ونیم لیوان
  • لیمو عمانی 3 الی 4 عدد
  • پیاز نگینی 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری درصورت تمایل میتوانید از گوجه فرنگی به تعداد 2 الی 3 عدد استفاده کنید)
  • سیب زمینی 2 تا 3 عدد خرد شده به صورت خلالی و سرخ شده
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و زعفران به مقدار لازم

برای خرید گوشت های خاص مانند گوشت آهو کلیک کنید

طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت شترمرغ

گوشت شتر مرغ به دلیل رنگ قرمزش و طعمش تفاوتی با گوشت قرمز ندارد و بسیار خوش پخت است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک خورشت خوشمزه با گوشت بسیار سالم و گرم شتر مرغ رو آموزش دهیم.

همچنین می توانید 7 طرز تهیه ماهی سالمون نروژی با طعمی خاص و شگفت انگیز را مطالعه نمایید.

الف- ابتدا در تابه ای مقداری روغن بریزید و پیاز نگینی را تفت دهید و وقتی طلایی شد گوشت رو بهش اضافه کنید. سپس لپه رو اضافه کرده و همراه پیاز و گوشت تفت دهید به مقداری که بوی خامی لپه از بین برود. باید مراقب باشید که لپه رو زیاد تفت ندهید چون ممکن است باعث سفت شدن لپه ها شود.

ب- رب گوجه فرنگی و گوجه ها و زرد چوبه را به مخلوط اضافه کنید و سپس به مقداری که سطح پوشانده شود آب اضافه کنید. در تابه را ببندید و حدود یک ساعت منتظر باشید تا گوشت و لپه نیم پخت شود.

پ- سپس لیمو عمانی رو به تابه اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت با خورشت بپزد (توجه داشته باشید که لیمو عمانی ها را از قبل داخل آب ولرم قرار دهید و کمی سوراخ کنید که طعم تلخی آن خارج شود)

ث- نمک و دارچین و زعفران را اضافه کنید و یه ربع دیگر  به پخت ادامه دهید. سعی کنید ادویه ها را در آخر اضافه کنید که حرارت غذا باعث از بین بردن عطر آن نشود.

ج- پس از اینکه خورشت خوش رنگ و لعاب شد و به روغن افتاد، یعنی پخته و آماده میل کردن است. در آخر هم که سرو میکنید، میتوانید سیب زمینی های سرخ شده را روی خورشت تزئین کنید. نوش جان.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *