- خورشت قیمه با گوشت شترمرغ
- مواد لازم:
- گوشت شتر مرغ 300 تا 400 گرم
- لپه1 تا 1ونیم لیوان
- لیمو عمانی 3 الی 4 عدد
- پیاز نگینی 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری درصورت تمایل میتوانید از گوجه فرنگی به تعداد 2 الی 3 عدد استفاده کنید)
- سیب زمینی 2 تا 3 عدد خرد شده به صورت خلالی و سرخ شده
- نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و زعفران به مقدار لازم
برای خرید گوشت های خاص مانند گوشت آهو کلیک کنید
طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت شترمرغ
گوشت شتر مرغ به دلیل رنگ قرمزش و طعمش تفاوتی با گوشت قرمز ندارد و بسیار خوش پخت است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک خورشت خوشمزه با گوشت بسیار سالم و گرم شتر مرغ رو آموزش دهیم.
همچنین می توانید 7 طرز تهیه ماهی سالمون نروژی با طعمی خاص و شگفت انگیز را مطالعه نمایید.
الف- ابتدا در تابه ای مقداری روغن بریزید و پیاز نگینی را تفت دهید و وقتی طلایی شد گوشت رو بهش اضافه کنید. سپس لپه رو اضافه کرده و همراه پیاز و گوشت تفت دهید به مقداری که بوی خامی لپه از بین برود. باید مراقب باشید که لپه رو زیاد تفت ندهید چون ممکن است باعث سفت شدن لپه ها شود.
ب- رب گوجه فرنگی و گوجه ها و زرد چوبه را به مخلوط اضافه کنید و سپس به مقداری که سطح پوشانده شود آب اضافه کنید. در تابه را ببندید و حدود یک ساعت منتظر باشید تا گوشت و لپه نیم پخت شود.
پ- سپس لیمو عمانی رو به تابه اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت با خورشت بپزد (توجه داشته باشید که لیمو عمانی ها را از قبل داخل آب ولرم قرار دهید و کمی سوراخ کنید که طعم تلخی آن خارج شود)
ث- نمک و دارچین و زعفران را اضافه کنید و یه ربع دیگر به پخت ادامه دهید. سعی کنید ادویه ها را در آخر اضافه کنید که حرارت غذا باعث از بین بردن عطر آن نشود.
ج- پس از اینکه خورشت خوش رنگ و لعاب شد و به روغن افتاد، یعنی پخته و آماده میل کردن است. در آخر هم که سرو میکنید، میتوانید سیب زمینی های سرخ شده را روی خورشت تزئین کنید. نوش جان.