ماهی شیر تازه ، بدون تیغ است. فلس های این ماهی بسیار ظریف است و در صورت دست زدن از بین می رود و در بازار معمولا بدون فلس هستند.
این ماهی یکی از بهترین ماهی های جنوب است و ارزش غذایی بالایی دارد.
قیمت ماهی شیر یکی از خوش طعم ترین ماهی ها به حساب می آید که با توجه به قیمت از کیفیت و طعم خوبی برخوردار است.
این ماهی منبع بسیار خوبی از فسفر است که برای تقویت استخوان ها بسیار مفید است و توصیه می شود 1-2 بار در برنامه غذایی هفتگی قرار گیرد.
خرید ماهی شیر تازه به شدت برای مادران شیرده و مادران باردار توصیه می شود
وزن های موجود این ماهی در بازار از 500 گرم تا وزن 2 تا 5 و بزرگترین آن تا 28 کیلوگرم متغیر است.
به جرات می توان گفت به دلیل کیفیت و قیمت ماهی شیر یک انتخاب غذایی عالی است.
در خلیج فارس صید می شود. نوعی ماهی فلس دار است که گوشت بسیار غنی دارد. در منطقه وسیعی از جنوب شرقی آسیا و خاورمیانه، چین، ژاپن، استرالیا و سواحل شرقی آفریقا یافت می شود.
ماهی شیر متعلق به دسته ماهی تن است. این ماهی آب شور است و اسکلت استخوانی دارد. بزرگتر از ماهی قباد است اما شکل آنها شبیه به ماهی های قباد است و از یک خانواده هستند.
از ماهی های کوچکتر و پلانکتون تغذیه می کند. این ماهی را اغلب می توان در آب های کم عمق در امتداد دامنه های ساحلی یافت.
ماهی شیر تازه و صید روز خلیج فارس
قیمت ماهی شیر یکی از محبوب ترین و کمیاب ترین ماهی در جنوب است.
سرشار از پروتئین و سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است.
از دسته ماهی های گوشتی جنوب است که وزن بالایی دارد و بافت نرمی دارد.
فقط یک فلس بسیار نازک و ریز در وسط دارد که به راحتی می توان این تیغ را از آن جدا کرد.
از آنجایی که خرید ماهی شیر گوشت زیادی دارد، بهترین روش برای طبخ این ماهی خوشمزه سرخ کردن آن است. اگر می خواهید سرخ کنید، باید این ماهی را به صورت استیک درست کنید.
قیمت ماهی شیر به دلیل طعم بی نظیر و نداشتن تیغ مورد علاقه اکثر مردم است و یکی از انتخاب های مردم جنوب و سایر شهرها است.
به دلیل ارزش اقتصادی بسیار بالا در زمره گونه های ممتاز قرار می گیرد.
از نظر ارزش غذایی ماهی بسیار خوبی است.با توجه به اینکه جزو گروه ماهی های روغنی به حساب می آید از خواص درمانی بسیار بالایی برخوردار است.
این ماهی جنوبی در آب های شور زندگی می کند و یکی از بهترین ماهی های جنوب کشور است. ماهی شیر با نام های محلی مانند چنگو، درک ، کناد شناخته می شود.
شیر ماهی بدنی دوکی شکل دارد و سطح مقطع آن بیضی شکل است و دارای 2 باله پشتی و 8-10 باله در قسمت پشتی و 7-12 باله در قسمت شکمی باله دمی است.
این ماهی درنده است و معمولا در آبهای کم عمق وجود دارد. ماهی ین در دریای خلیج فارس و دریای عمان در مناطق کم عمق یافت می شود.
ویژگی های گوشت ماهی شیر
خرید ماهی شیر دارای گوشت سفید و بافت آن بسیار نرم است.
گوشت نرم بعد از پخت نرمی خود را حفظ می کند.
بافت لایه ای آن از جدا شدن گوشت در هنگام سرخ کردن، قلیه ماهی و یا قلیه پر شده جلوگیری می کند.
برای مثال، ماهی سنگسر انتخاب خوبی برای ماهیهای شکم پر نیستند.
این ماهی ها عمدتا برای خاویار و سرخ کردن استفاده می شود.
و ماهی شور یا راشگو را بیشتر سرخ می کنند و برای قلیه کمتر مناسب است.
از این رو، قیمت ماهی شیر یک گزینه ایده آل برای پخت انواع غذاهای دریایی است و این باعث افزایش محبوبیت ماهی شیر شده است.
نکته بعدی میزان استخوان و تیغ ماهی شیر است.
این ماهی اسکلت استخوانی دارد که هنگام فیله کردن به راحتی جدا می شود.
دارای تیغه کوچکی است که نزدیک سر ماهی است و به راحتی از گوشت جدا می شود.
به عنوان مثال، ماهی بنی یا خارو دارای تیغ های زیادی هستند و اگرچه ماهی های خوشمزه هستند، اما مورد علاقه نیستند.
خرید و قیمت ماهی شیر تازه و صید روز خلیج فارس
خرید ماهی شیر به صورت فیله در فروشگاه نیلسون عرضه میشود.
برای خرید و قیمت ماهی شیر تازه و صید روز میتوانید به صورت آنلاین خرید کنید و یا تماس با کارشناسان نیلسون بر قرار کنید.
رضا زارعی –
بهترین ماهی جنوبه. که نه بوی زهم میده نه تیغ داره پیشنهاد میدم امتحانش کنید
احمد عسکری –
خوردنش خیلی راحت بود. بخاطر تیغ ماهی بدون ترس از خوردن ماهی شیر لذت بردم