طرز پخت گوشت اردک کبابی
مواد لازم:
– گوشت اردک محلی
– ادویههای دلخواه (نمک، فلفل، زردچوبه)
– سیر و پیاز
– روغن زیتون
– عسل یا شکر قهوهای
– آب لیمو یا سرکه
– سبزیجات تازه (مانند رزماری یا آویشن)
طرز تهیه:
1. آمادهسازی مواد:
– گوشت اردک را پاک و قطعه قطعه کنید.
– سیر و پیاز را خرد کنید.
– ترکیبی از ادویهها، روغن، عسل و آب لیمو را تهیه کنید.
– گوشت اردک را در این مخلوط خوابانده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.
– گوشت مرینیت شده را روی کباب پز یا گریل قرار دهید.
– آن را به طور متناوب بچرخانید تا به خوبی پخته و سرخ شود.
– کباب اردک را با سبزیجات تازه و چاشنیهای دلخواه سرو کنید.
– میتوانید از برنج یا نان به عنوان همراه استفاده کنید.
نکات مهم:
– در طرز پخت گوشت اردک کبابی دمای مناسب برای کباب اردک را رعایت کنید تا گوشت خشک نشود.
– برای طعم بهتر، میتوان از چاشنیهای مختلف در مرینیت استفاده کرد.
طرز پخت گوشت اردک آب پز
مواد لازم:
– گوشت اردک محلی
– آب
– نمک
– فلفل
– ادویهجات دلخواه
– سبزیجات معطر (مثل پیاز، هویج و کرفس)
طرز تهیه:
1. گوشت اردک را تمیز کرده و به قطعات مناسب برش دهید.
2. در یک قابلمه، آب را به جوش آورده و گوشت را اضافه کنید.
3. نمک، فلفل و ادویهجات منتخب را به مخلوط اضافه کنید.
4. سبزیجات معطر را به قابلمه بیفزایید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.
5. حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد تا نرم و لطیف شود.
6. پس از پخت، گوشت را از قابلمه خارج کرده و در ظرف مناسب سرو کنید.
نکته مهم:
– در طرز پخت گوشت اردک آب پز میتوانید از آب گوشت به عنوان سس یا پایه برای سوپهای دیگر استفاده کنید.
طرز پخت گوشت اردک سرخ شده
مواد لازم:
1. گوشت اردک محلی
2. نمک
3. فلفل سیاه
4. روغن گیاهی
5. سیر خرد شده
6. ادویههای دلخواه (زردچوبه، دارچین، زعفران و …)
7. آب لیمو یا سرکه
8. سبزیجات معطر (گشنیز، جعفری، و …)
طرز تهیه:
– گوشت اردک را با کیفیت بالا تهیه کنید.
– بر روی گوشت نمک، فلفل، زعفران و ادویههای مورد نظر را بپاشید.
– اجازه دهید گوشت برای چند ساعت در ترکیب سیر و آب لیمو یا سرکه بخوابد.
– در تابهای با روغن گرم، گوشت را به آرامی سرخ کنید تا طلایی و ترد شود.
– با سبزیجات معطر تزئین کرده و در کنار چاشنیهای دلخواه سرو کنید.
نکته مهم:
– در طرز پخت گوشت اردک سرخ شده میتوانید از روش های پخت دیگر مانند کباب کردن یا پختن در فر نیز استفاده کنید.
طرز پخت خورشت فسنجان با گوشت اردک
مواد لازم:
– گوشت اردک محلی
– گردو آسیاب شده
– رب انار
– پیاز
– زردچوبه
– نمک و فلفل
– روغن
– آب
طرز تهیه:
1. گوشت اردک را به قطعات مناسب برش بزنید.
2. پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
3. زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
4. قطعات گوشت اردک را به مخلوط پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
5. گردو آسیاب شده را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید.
6. رب انار را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید.
7. آب را اضافه کرده و بگذارید خورشت به آرامی بپزد تا گوشت نرم شود.
8. در انتها، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید.
در این طرز پخت گوشت اردک با این مراحل، خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذی آماده میشود. نوش جان!
طرز پخت گوشت اردک شکم پر
مواد لازم:
– اردک محلی
– برنج
– مغز گردو
– میوههای خشک (مانند زردآلو و کشمش)
– ادویهجات (زردچوبه، زعفران، دارچین، نمک، فلفل)
– پیاز
– روغن
– سیر
– سبزیجات معطر (مانند نعناع و جعفری)
طرز تهیه:
1. اردک را تمیز کرده و داخل آن را خالی کنید.
2. برنج را با مغز گردو، میوههای خشک و ادویهجات ترکیب نمایید.
3. مخلوط تهیه شده را درون شکم اردک قرار دهید.
4. پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه ادویهجات در روغن تفت دهید.
5. اردک را در ظرف مناسب قرار داده و با حرارت ملایم بپزید تا نرم و طلایی شود.
6. پس از پخت، اردک را برش داده و با سبزیجات معطر تزئین کنید.
نکته:
در طرز پخت گوشت اردک شکم پر برای طعم بهتر، میتوان از شربت یا سس مخصوص نیز استفاده کرد.
طرز پخت ته چین اردک
مواد لازم:
– برنج
– گوشت اردک محلی
– ماست
– زعفران دم کرده
– زردچوبه
– نمک و فلفل
– پیاز
– خلال بادام و پسته و زرشک (اختیاری)
طرز تهیه:
1. برنج را چند ساعت خیس کنید و سپس بپزید تا کمی نرم شود.
2. اردک را با پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل در قابلمه بپزید تا کاملاً نرم شود.
3. پس از پختن اردک، آن را ریش ریش کرده و با ماست و زعفران ترکیب کنید.
4. در ظرف مناسب، مقداری برنج را کف بگذارید، سپس مخلوط اردک و ماست را روی آن بریزید و باقیمانده برنج را روی آن اضافه کنید.
5. با حرارت ملایم، ته چین را بپزید تا زیر آن طلایی و ترد شود.
6. پس از پخت، ته چین را برگردانید و در صورت تمایل با خلال بادام و پسته و زرشک تزئین کنید.
نکته مهم:
در این طرز پخت گوشت اردک برای طعم بهتر، میتوانید در مراحل پخت از زعفران دم کرده استفاده نمایید.
طرز پخت گوشت اردک مدیترانه ای
مواد لازم:
– گوشت اردک محلی
– روغن زیتون
– سیر خرد شده
– پیاز نگینی
– گوجهفرنگی ریز خرد شده
– زیتون بدون هسته و خرد شده
– زعفران برای عطر و طعم
– ادویهجات: نمک، فلفل، پودر دارچین
– سبزیجات معطر: مانند ریحان و آویشن
مراحل پخت:
1. گوشت اردک را به قطعات مناسب برش دهید.
2. در تابه، روغن زیتون را گرم کرده و پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند.
3. قطعات گوشت را به تابه اضافه کرده و سرخ کنید تا قهوهای شوند.
4. گوجهفرنگی، زیتون و ادویهجات را به ترکیب افزوده و هم بزنید.
5. اجازه دهید مواد به آرامی بپزند تا طعمها با هم ترکیب شوند.
6. با سبزیجات معطر تزئین کرده و در ظرف سرو قرار دهید.
نکات مهم:
در طرز پخت گوشت اردک مدیترانه ای:
– میتوانید این غذا را با برنج یا نان سرو کنید.
– برای عطر بیشتر، در انتهای پخت کمی زعفران دمکرده اضافه کنید.