آشپزخانه نیلسون, دانشنامه نیلسون, غذا های ایرانی

طرز پخت گوشت قرقاول بریان

طرز پخت گوشت قرقاول

طرز پخت گوشت قرقاول بریان

همانطور که میدانید گوشت قرقاول از آن دسته پرندگانی است که گوشت آن از خاصیت زیادی برخوردار است و چون برخلاف گوشت مرغ که طبع سردی دارد، جزو گوشت های گرم محسوب میشود و برای سلامتی بسیار مفید است، توصیه میکنیم بجای مرغ از گوشت پرندگانی استفاده کنید که طبع گرم دارند و برای سلامتی مفید هستند

حال میخواهیم نحوه آماده سازی و طرز پخت گوشت قرقاول بریان را آموزش دهیم:

 

مواد لازم برای طرز پخت گوشت قرقاول بریان :

  • قرقاول: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • آبلیمو: 4 تا 5 قاشق غذا خوری
  • پوره گوجه فرنگی: نصف لیوان
  • پودر سیر: دو قاشق مرباخوری
  • کره: به میزان کافی
  • زعفران دم کرده: به مقدار کافی
  • سیب زمینی: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

مقاله پیشنهادی: 

7 طرز پخت گوشت اردک محلی: 7 روش خلاقانه

 

طرز تهیه و پخت گوشت قرقاول بریان:

_ برای تهیه و طرز پخت گوشت قرقاول بریان ابتدا قرقاول را کاملا تمیز کنید و بشویید ولی پوست آن را جدا نکنید.

_ پس از خشک کردن قرقاول ، تمام سطح آن را چه از داخل چه از بیرون با کره چرب کنید.(کاملا باید چرب شود)

قرقاول بریان

_ مقداری از زعفران دم کرده، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پوره گوجه فرنگی را باهم مخلوط کنید و با یک قلمو روی تمام سطح قرقاول بمالید تا خوب مزه دار شود.

_ پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را داخل شکم قرقاول بریزید.

_ قرقاول را در داخل یک ظرف دربسته در یخچال به مدت 10 ساعت قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.

_ بعداز آنکه قرقاول را از یخچال خارج کردید، توصیه میکنیم به دلیل داشتن گوشت تقریبا سفت، آن را به مدت 1 تا 1 و نیم ساعت بپزید.(میتوانید پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را از شکم خارج کنید)

_ بعد از آنکه زمان پخت به پایان رسید، آن را از آب خارج کنید و مخلوطی را که قبل از قرار دادن در یخچال به قرقاول زدید، دوباره بزنید.

_ حال پاهای قرقاول بریان را با نخ ببندید و در فویل قرار دهید. کف فویل را با نمک و کره فراوان آغشته کنید و در کنار قرقاول چند عدد سیب زمینی شسته شده با پوست هم میتوانید قرار دهید و فویل را دور قرقاول بریان کاملا بپیچید و داخل یک قابلمه قرار دهید. (روی در قابلمه دم کنی بگذارید)

_ابتدا اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه با حرارت بالا و سپس 1 و نیم تا دو ساعت با حرارت ملایم بپزد.

طرز پخت گوشت قرقاول

_ بعداز آنکه زمان طرز پخت گوشت قرقاول بریان به پایان رسید، در فویل را باز میکنیم و روی آن را با مقداری از مخلوط کره آب شده، آبلیمو و زعفران دم کرده بمالید و بعداز 15 تا 20 دقیقه از روی حرارت بردارید.

_ در این فاصله میتوانید پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را که از داخل شکم قرقاول بریان خارج کردین را با مقداری کره و آبلیمو، زعفران و پوره گوجه فرنگی سرخ کنید و به عنوان سس قرقاول استفاده کنید.

نوش جان.

3.8/5 - (19 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *