طرز پخت گوشت قرقاول بریان
همانطور که میدانید گوشت قرقاول از آن دسته پرندگانی است که گوشت آن از خاصیت زیادی برخوردار است و چون برخلاف گوشت مرغ که طبع سردی دارد، جزو گوشت های گرم محسوب میشود و برای سلامتی بسیار مفید است، توصیه میکنیم بجای مرغ از گوشت پرندگانی استفاده کنید که طبع گرم دارند و برای سلامتی مفید هستند
حال میخواهیم نحوه آماده سازی و طرز پخت گوشت قرقاول بریان را آموزش دهیم:
مواد لازم برای طرز پخت گوشت قرقاول بریان :
- قرقاول: یک عدد
- پیاز: یک عدد
- فلفل دلمه ای: یک عدد
- آبلیمو: 4 تا 5 قاشق غذا خوری
- پوره گوجه فرنگی: نصف لیوان
- پودر سیر: دو قاشق مرباخوری
- کره: به میزان کافی
- زعفران دم کرده: به مقدار کافی
- سیب زمینی: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
مقاله پیشنهادی:
7 طرز پخت گوشت اردک محلی: 7 روش خلاقانه
طرز تهیه و پخت گوشت قرقاول بریان:
_ برای تهیه و طرز پخت گوشت قرقاول بریان ابتدا قرقاول را کاملا تمیز کنید و بشویید ولی پوست آن را جدا نکنید.
_ پس از خشک کردن قرقاول ، تمام سطح آن را چه از داخل چه از بیرون با کره چرب کنید.(کاملا باید چرب شود)
_ مقداری از زعفران دم کرده، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پوره گوجه فرنگی را باهم مخلوط کنید و با یک قلمو روی تمام سطح قرقاول بمالید تا خوب مزه دار شود.
_ پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را داخل شکم قرقاول بریزید.
_ قرقاول را در داخل یک ظرف دربسته در یخچال به مدت 10 ساعت قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.
_ بعداز آنکه قرقاول را از یخچال خارج کردید، توصیه میکنیم به دلیل داشتن گوشت تقریبا سفت، آن را به مدت 1 تا 1 و نیم ساعت بپزید.(میتوانید پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را از شکم خارج کنید)
_ بعد از آنکه زمان پخت به پایان رسید، آن را از آب خارج کنید و مخلوطی را که قبل از قرار دادن در یخچال به قرقاول زدید، دوباره بزنید.
_ حال پاهای قرقاول بریان را با نخ ببندید و در فویل قرار دهید. کف فویل را با نمک و کره فراوان آغشته کنید و در کنار قرقاول چند عدد سیب زمینی شسته شده با پوست هم میتوانید قرار دهید و فویل را دور قرقاول بریان کاملا بپیچید و داخل یک قابلمه قرار دهید. (روی در قابلمه دم کنی بگذارید)
_ابتدا اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه با حرارت بالا و سپس 1 و نیم تا دو ساعت با حرارت ملایم بپزد.
_ بعداز آنکه زمان طرز پخت گوشت قرقاول بریان به پایان رسید، در فویل را باز میکنیم و روی آن را با مقداری از مخلوط کره آب شده، آبلیمو و زعفران دم کرده بمالید و بعداز 15 تا 20 دقیقه از روی حرارت بردارید.
_ در این فاصله میتوانید پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را که از داخل شکم قرقاول بریان خارج کردین را با مقداری کره و آبلیمو، زعفران و پوره گوجه فرنگی سرخ کنید و به عنوان سس قرقاول استفاده کنید.
نوش جان.