یکی از شروط تهیه کباب خوشمزه استفاده از بهترین گوشت برای چنجه است. یعنی برای تهیه هر نوع کباب از کدام قسمت بدن حیوان استفاده شود.
مثلاً برای تهیه کباب کوبیده نمی توان از گوشت دنده استفاده کرد، زیرا این قسمت از گوسفند قطعا برای کباب کوبیده مناسب نیست.
باید بدانید کدام قسمت از آهو برای چنجه بهتر است تا بتوانید نوع چنجه را مشخص کنید و یک غذای خوشمزه بپزید.
چنجه کباب یکی از پرطرفدارترین کباب های سنتی ایرانی است. کباب چنجه هم با گوشت بره و هم با گوشت گاو تهیه می شود.
انتخاب بین گوشت گاو و گوسفند برای تهیه این کباب سلیقه ای است و بیشتر به فرهنگ و آب و هوای منطقه مربوط می شود.
به عنوان مثال در مناطق شمالی ایران (گیلان و مازندران) که دامداری عمدتاً بر پایه دامداری است، ذائقه مردم بیشتر به گوشت گاو عادت دارد و کباب چنجه در این استان ها عمدتاً با گوشت گاو درست می شود.
اما از سوی دیگر در استان های غربی کشور که دامداری بر اساس پرورش حیوانات کوچک مانند گوسفند است، عمدتاً با گوشت گوسفندی تهیه می شود.
در هر صورت چنجه کباب یکی از غذاهای پرطرفدار در بین خانوارهای ایرانی است.
در میان ایرانیان، پختن این کباب در مهمانی ها و مراسمی مانند سیزده بدر و… مرسوم است. برای تهیه آن به صورت حرفه ای به مهارت های لازم در رابطه با انتخاب گوشت مناسب، نحوه چاشنی آن، کباب کردن مناسب و … نیاز دارید.
در این مقاله سعی می کنیم شما را با راسته و فیله گوشت آهو که بهترین گوشت برای کباب چنجه است آشنا کنیم.
معرفی بهترین گوشت برای کباب چنجه
بهترین گوشت برای پخت کباب چنجه فیله یا راسته آهو میباشد. فیله آهو یکی از خوشمزه ترین، لطیف ترین و تردترین قسمت های گوشت آهو است. فیله راسته گوشت آهو به پشت کمر متصل است.
گوشت نرم این قسمت از لاشه آهو با عضله پسواس ماژور یا به زبان عامیانه “فیله” همراه است که در حرکت حیوان نقش چندانی ندارد و کمتر استفاده می شود، بنابراین بافت گوشت لطیف باقی می ماند این قسمت را بهترین گوشت برای کباب چنجه می دانند.
برای تهیه کباب و استیک علاوه بر راسته از فیله نیز استفاده می شود.
این کباب با فیله آهو تازه بسیار نرم و ترد خواهد بود. بنابراین با خرید گوشت آهو تازه پرورشی مزرعه ارگانیک نیلسون می توانید یک کباب بی نظیر تهیه کنید.
گوشت آهو بسیار لذیذ و خوشمزه و ترد می باشد، بافت بهترین گوشت برای کباب اینقدر نرم و لطیف است که بدون مزه دار کردن فقط زیر 5 دقیقه پخت آن طول میکشد.
همچنین میتوانید مقاله ۱۲ دلیل مهم محبوبیت گوشت آهو در جهان را مطالعه بفرمایید.
توجه کنید فقط زیر 5 دقیقه زمان پخت این گوشت طول میکشد
همانطور که گفته شد این کباب را می توان به صورت راسته یا فیله تهیه کرد. فیله و راسته نرم تر و لطیف تر از گوشت سایر قسمت های بدن آهو است. درست کردن آن با بهترین گوشت برای کباب چنجه اگر درست تهیه شود بسیار خوشمزه لذیذ و طعمی باور نکردنی خواهد داشت.
این طعم منحصر به فرد گوشت، آن را برای استفاده در غذاهای مختلف و دستورهای پخت متنوع مناسب می کند. طعم دلپذیر این گوشت، آن را به یک انتخاب محبوب برای رستوران ها و هتل ها تبدیل کرده است.
این گوشت به عنوان یک محصول غذایی وحشی، به این افراد امکان می دهد تا ارتباطی مستقیم با طبیعت و حیات وحش برقرار کنند.
به این ترتیب، بررسی دلایل محبوبیت گوشت آهو در جهان نشان می دهد که خواص غذایی بالا، طعم منحصر به فرد و ارتباط با طبیعت و وحشی بودن آن، عواملی هستند که موجب جذب بسیاری از افراد به این محصول می شوند.
همچنین، اصالت و تاریخچه آن نیز به دلیل محبوبیت آن در جهان مهم است و در بسیاری از فرهنگها و سنتهای مختلف به عنوان یک غذای سنتی و خاص شناخته میشود.
در برخی از کشورها مانند آفریقا، آمریکا و روسیه، این گوشت لذیذ به عنوان یک بخش اساسی از رژیم غذایی و فرهنگ محلی محسوب میشود.
این اصالت و تاریخچه باعث شده است که خواص گوشت آهو در جهان شناخته شده و محبوبیت بالایی داشته باشد.
برخی افراد به دنبال تجربه کردن غذاهای جدید و خاص هستند. به دلیل رونق شکار و یا پرورش آن در برخی کشورها و نوآوریهای در آشپزی، به عنوان یک گزینه جذاب و متفاوت در رژیم غذایی مورد توجه این افراد قرار میگیرد.
و خوشبختانه این گوشت لذیذ چند سالی است که توسط مجموعه فروشگاه نیلسون در ایران پرورش داده و تولید می شود.
این تنوع و خلاقیت در استفاده از انواع گوشت آهو، آن را به یک گزینه منحصر به فرد در دنیای غذا تبدیل کرده است.
به طور کلی، دلایل محبوبیت گوشت آهو در جهان بسیار متنوع و گوناگون است.
همچنین جهت خرید گوشت آهو، علاوه بر وبسایت می توانید از اپلیکیشن نیلسون استفاده نمایید.