دانشنامه نیلسون

قرقاول بریان

طرز تهیه قرقاول آموزش پخت قرقاول دستور پخت قرقاول آشپزی قرقاول

طرز تهیه قرقاول بریان آموزش پخت قرقاول دستور پخت قرقاول آشپزی قرقاول

قرقاول بریان

همانطور که میدانید گوشت قرقاول از آن دسته پرندگانی است که گوشت آن از خاصیت زیادی برخوردار است و چون برخلاف گوشت مرغ که طبع سردی دارد، جزو گوشت های گرم محسوب میشود و برای سلامتی بسیار مفید است، توصیه میکنیم بجای مرغ از گوشت پرندگانی استفاده کنید که طبع گرم دارند و برای سلامتی مفید هستند

[wcirp posts=”794″ name=”گوشت قرقاول تازه و ارگانیک”]

حال میخواهیم نحوه آماده سازی قرقاول بریان را آموزش دهیم:

 

مواد لازم :

  • قرقاول: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل دلمه ایی: یک عدد
  • آبلیمو: 4 تا 5 قاشق غذا خوری
  • پوره گوجه فرنگی: نصف لیوان
  • پودر سیر: دو قاشق مرباخوری
  • کره: به میزان کافی
  • زعفران دم کرده: به مقدار کافی
  • سیب زمینی: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه قرقاول آموزش پخت قرقاول دستور پخت قرقاول آشپزی قرقاول

[wcirp posts=”792″ name=”گوشت کبک تازه و ارگانیک 1000 گرمی”]

طرز تهیه قرقاول بریان:

_ ابتدا قرقاول را کاملا تمیز کنید و بشویید ولی پوست آن را جدا نکنید.

_ پس از خشک کردن قرقاول ، تمام سطح آن را چه از داخل چه از بیرون با کره چرب کنید.(کاملاباید چرب شود)

_ مقداری از زعفران دم کرده، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پوره گوجه فرنگی را باهم مخلوط کنید و با یک قلمو روی تمام سطح قرقاول بمالید تا خوب مزه دار شود.

_ پیاز و فلفل دلمه ایی خرد شده را داخل شکم قرقاول بریزید.

_ قرقاول را در داخل یک ظرف دربسته در یخچال به مدت 10 ساعت قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.

_ بعداز آنکه قرقاول را از یخچال خارج کردید، توصیه میکنیم به دلیل داشتن گوشت تقریبا سفت، آن را به مدت 1 تا 1ونیم ساعت بپزید.(میتوانید پیاز و فلفل دلمه ایی خرد شده را از شکم خارج کنید)

_ بعد از آنکه زمان پخت به پایان رسید، آن را از آب خارج کنید و مخلوطی را که قبل از قرار دادن در یخچال به قرقاول زدین، دوباره بزنید.

_ حال پاهای قرقاول را با نخ ببندید و در فویل قرار دهید.کف فویل را با نمک و کره فراوان آغشته کنید و در کنار قرقاول چند عدد سیب زمینی شسته شده با پوست هم میتوانید قرار دهید و فویل را دور قرقاول کاملا بپیچید و داخل یک قابلمه قرار دهید.(روی در قابلمه دم کنی بگذارید)

_ابتدا اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه با حرارت بالا و سپس 1و نیم تا دو ساعت با حرارت ملایم بپزد.

_ بعداز آنکه زمان پخت قرقاول به پایان رسید، در فویل را باز میکنیم و روی مرغ را با مقداری از مخلوط کره آب شده، آبلیمو و زعفران دم کرده بمالید و بعداز 15 تا 20 دقیقه از روی حرارت بردارید.

_ در این فاصله میتوانید پیاز و فلفل دلمه ایی خرد شده را که از داخل شکم قرقاول خارج کردین را با مقداری کره و آبلیمو، زعفران و پوره گوجه فرنگی سرخ کنید و به عنوان سس قرقاول استفاده کنید.

نوش جان.

استاد سئو

3.6/5 - (16 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *