مرغ کنتاکی که در کشور ما با نام کنتاکی یا کی اف سی نیز شناخته می شود، یکی از رایج ترین و پرطرفدارترین فست فودها در کل دنیاست. مرغ کنتاکی اصالتا آمریکایی و بسیار خوش طعم است، می توانید با رعایت نکاتی مرغ کنتاکی با کیفیت رستورانی را در خانه تهیه کنید. در قسمت آشپزی سایت نیلسون قصد داریم طرز پخت کبک کنتاکی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کبک کنتاکی پولکی اسپایسی به سبک رستورانی
گوشت کبک 4 تکه
پودر کنتاکی 2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
پودر جز هندی 1/4 قاشق چایخوری
سس خردل 1 قاشق غذا خوری
سرکه 1 قاشق غذا خوری
ماست 1 قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه پودر کنتاکی –
آرد سوخاری 1/2 لیوان
آرد گندم 1/2 لیوان
پودر نشاسته گندم 1/2 استکان
جوش شیرین 1 قاشق غذا خوری
پودر زیره 1 قاشق غذا خوری
از هر کدام پودر پاپریکا، پودر دارچین، فلفل سیاه، پودر میخک 1/2 قاشق چایخوری
از هر کدام آویشن، جز هندی، پودر گشنیز، پودر زنجبیل، زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
همچنین می توانید طرز تهیه ماهی سالمون را مشاهده نمایید.
دستور پخت کبک کنتاکی پولکی اسپایسی به سبک رستورانی
مرحله اول: کبک ها را بشویید و با چاقوی بسیار تیز روی کبک ها شیارهای عمیق ایجاد کنید و آنها را آماده بگذارید.
مرحله دوم: ادویه کبک را آماده کنید
ابتدا در یک کاسه بزرگ درب دار، ماست، روغن، سرکه و سس خردل را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود، سپس همه ادویه ها را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم: مواد را فرو کنید و به کبک استراحت دهید
حالا کبک آماده شده را به مواد آماده اضافه می کنیم و کاملا ورز می دهیم تا ادویه ها وارد تمام کانال های ایجاد شده شود. حالا درب ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم کبک 2 ساعت استراحت کند.
مرحله چهارم: پودر کنتاکی را آماده کنید
برای تهیه پودر کنتاکی، تمام مواد ذکر شده به جز آرد سوخاری را در مخلوط کن ریخته و همه را با هم مخلوط کنید. بعد از تمام شدن، آرد سوخاری را اضافه کنید و فقط به یک تفاله مخلوط کنید تا آرد سوخاری خیلی ریز نشود.
مرحله پنجم: کبک را در سس کنتاکی فرو کنید
حالا در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله شود.در ظرف دیگری پودر کنتاکی را بریزید و آن را آماده کنید. تکه های کبک طعم دار شده را از مواد خارج می کنیم و تکان می دهیم، حالا آنها را در تخم مرغ میغلطانیم، سپس در پودر کنتاکی آغشته می کنیم و در سینی می چینیم.
مرحله 6: پختن کبک سرخ شده کنتاکی
نیمی از روغن را در یک تابه دیواره بلند بریزید و بگذارید کاملا داغ شود.حالا تکه های کبک را در تابه گذاشته و روی آن را بپوشانید تا کبک کاملا بپزد. در این مدت فقط یک بار کبک را بچرخانید.
مرحله آخر: سرو کبک کنتاکی
پس از پخت کامل جوجه ها، کبک ها را روی دستمال کاغذی قرار می دهیم و سپس با سیب زمینی سرخ کرده و سس های مختلف سرو کرده و میل می کنیم.
نکات و تکنیک های مهم برای پختن کبک سرخ شده کنتاکی تند
بهتر است کبک را از قبل 12 ساعت داخل ادویه ها در یخچال بگذارید.
برای تهیه این غذا باید از روغن سرخ کردنی با مقاومت حرارتی بالا استفاده کنید.
اگر با ادویه ای مشکل دارید، می توانید آن را حذف کنید.
می توانید کبک را از شب قبل مزه دار کرده و روز بعد آن را بپزید یا در فریزر مزه دار کنید و در صورت نیاز آن را آب کرده و سرخ کنید.