خرید گوشت بلدرچین تازه جزء مواد غذایی سالم و با ارزش غذایی است، البته اغلب افراد گوشت بلدرچین را مانند گوشت کبک و گوشت قرقاول به دلیل خواص عالی آن برای سلامت بدن مصرف می کنند .
این گوشت یکی از مواد غذایی با ارزش و سالم است که مانند یک بمب قوی برای جذب ویتامین عمل میکند.
گوشت بلدرچین، کوچک ترین پرنده از خانواده گوشت قرقاول ها می باشد. هر چقدر ماهیچه های این پرنده در طول حیات خود فعال تر باشد گوشت آن نیز لذیذ تر است.
جثه ی کوچک و تو پری دارند و از حشره ها و سایر جنبندگان ریز و معمولی تغذیه می کنند.
خرید گوشت بلدرچین یکی از منابع مهم پروتئین شناخته می شود. سالانه سرمایه گذاری های بسیاری روی صنعت پرورش طیور در کشورهای مختلف انجام میگیرد.
خرید گوشت بلدرچین 5 تا 10 درصد بیشتر از سایر پرندگان و نشخوار کنندگان دارای پروتئین می باشد.
به همین دلیل در اغلب نقاط دنیا متخصصان برای افراد مسن و از کار افتاده که احتیاج مبرمی به ترمیم سلول های از دست رفته بافت های خود دارند، مصرف خرید گوشت بلدرچین و گوشت خروس محلی را تجویز می نمایند.
منبع خوب نیاسین، فسفر، کلیسیم ،مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم است
که برای بیماری هایی چون آسم، تشنج ، فشار خون بالا ، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی های روانی و همچنین بی خوابی بسیار مفید می باشد.
خرید گوشت بلدرچین دارای پروتئین بالا و انواع اسیدهای آمینه نادر میباشد.
این گوشت دارای خواص درمانی برای بیماریهایی نظیر آسم، تشنج، فشارخون بالا، ضعف اعصاب و ناراحتیهای روانی و…میباشد.
برای بهبود سرماخوردگی شدید یا آنفولانزا مصرف این گوشت معجزه میکند.
همچنین خرید گوشت بلدرچین مانند گوشت غاز خاصیت ضد نفخ و ضد اسید دارد که برای افرادی که به بیماری رفلاکس و سوزش معده مبتلا هستند بسیار اثر بخش است.
سلامت مغز و بهبود حافظه
در خرید گوشت بلدرچین به مقدار کافی ویتامین ب یافت می شود.
ویتامین گروه ب موجود در این گوشت شامل ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکسین، بیوتین، فولیک اسید، و کوبالامین می باشد که برای سلامت مغز مفید است.
کولین موجود در این گوشت باعث می شود تا عصب های مغز به درستی کار کنند و باعث بهبود حافظه می شود.
طبع گوشت بلدرچین
در طب سنتی ایرانی مزاج های چهارگانهای را در نظر گرفتهاند که هر شخص با توجه به مزاج خود و طبع مواد خوراکی با استفاده از مصلح هایی بتواند تغذیهای مناسب با شرایط فیزیکی خود داشته باشد تا با رعایت این نکات سلامتی خود را تضمین کند.
طبع گوشت بلدرچین در طب سنتی ایران گرم و خشک میباشد. مصلح های مورد استفاده برای این گوشت شامل آب انار، روغن زیتون، روغن کنجد و روغن بادام میباشد.
پرندهای است که علاوه بر گوشت، تخم آن نیز دارای خواص بینظیری میباشد.
شاید میان شما افرادی باشند که با دیدن گوشت بلدرچین تمایلی برای مصرف آن نشان ندهند اما با آگاه شدن از خواص گوشت درنگ نکرده و آن را در سبد غذایی خود قرار خواهند داد.
در طب سنتی ایران این گوشت را بدلیل هضم آسان ، به آن گوشت لطیف میگویند. مصرف و خرید گوشت بلدرچین برای نوزادان و کودکان و سالمندان و خانمهای باردار بسیار فایده بخش است.
همچنین به ورزشکاران و دیگر افراد نیز توصیه میشود مصرف محصولات ارگانیک و این گوشت مغذی را جز برنامه غذایی خود، قرار دهند.
برای مزهدار کردن گوشت بلدرچین قبل پخت میتوانید از این دو شیوه استفاده کنید.
– گوشت را در شیر یا ماست بخوابانید، با این روش گوشت تردتر میشود. توجه داشته باشید که نوزاد شما به لبنیات حساسیت نداشته باشد.
– گوشت را در آب سیب بخوابانید و بعد در همان آب، گوشت را پخت کنید تا علاوه بر تردتر شدن طعم دلنشینی به خود بگیرد.
بلدرچین های دنیای جدید نسبت به فرم های دنیای قدیم صورتحساب های قوی تری دارند و هیچ یک از آنها خار پا ندارد.
در حدود 20 مسابقه از جنوب کانادا تا گواتمالا وجود دارد. نام آن گویای تماس آن است.
به غیر از گیاه سفید ، خرید گوشت بلدرچین آمریکای شمالی شامل دو پرنده مهم است که به طور گسترده ای در سایر نقاط معرفی شده اند:
فروش گوشت بلدرچین کالیفرنیا یا دره و گامبل یا صحرا هر دو گونه دارای یک ستون سر (در مردان بزرگتر) هستند که به جلو پیچ می خورد
در شرق دورتر در آمریکای شمالی بلدرچین مقیاس دار یا آبی است (اسکواماتای کلایپلا ). خاکستری ،
با مارک های پوسته پوسته و تاجی نوک سفید ، سریع ترین است ، با سرعت دویدن 24 کیلومتر (15 مایل) در ساعت اندازه گیری می شود.
قیمت گوشت بلدرچین کوهی ، یا پر شده ، خاکستری و مایل به قرمز با یک ستون بلند مستقیم ، شاید بزرگترین گونه دنیای جدید باشد که وزن آن تا 0.5 کیلوگرم (حدود 1 پوند) می رسد.
گوشت بلدرچین درختی ، یا کبک دم دراز ، مکزیکی ، پرنده ای 33 سانتی متری (13 اینچی) از ابعاد تقریباً گیاهی است.
بلدرچین های چوبی – پرندگان بزرگ از تیره تنها فازیانیدها هستند که به طور گسترده در آمریکای جنوبی توزیع می شوند. آنها جنگل نشین هستند.
بلدرچینهای دنیای قدیم پرندگان دشت ریز هستند ، کوتاهتر و کوتاه تر از همتایان جهان جدید هستند. لبه اسکناس صاف است ، و پاها در بسیاری از حالت ها خار دارند.
بهترین و شناخته شده است بلدرچین های اصلی مشترک اروپا ، آسیا و آفریقا ؛ این تنها پرنده گالیفرمی مهاجر است.
خرید گوشت بلدرچین های کوچک ، بعنوان طبقه بندی می شوند ، شامل نوع آبی ، فقط 13 سانتی متر (5 اینچ) از شرق آفریقا است . هند دارای کبک کوتوله ای است که معمولاً به آن بلدرچین بوته ای می گویند ، از تیره
گوشت بلدرچین معمولی یک پرنده گالیناسی کوچک جمع و جور به طول 16-18 سانتی متر (6.3-7.1 اینچ) با طول بال 32-35 سانتی متر (13-14 اینچ) است.
وزن 70 تا 140 گرم (2.5 تا 4.9 اونس) است. این بیشترین مقدار قبل از مهاجرت در پایان فصل تولید مثل است. ماده به طور کلی کمی بالاتر از مرد است.
به رنگ خط قهوه ای و با چشمی سفید و در نر چانه سفید است. برخلاف مرغ های بازی با بال های کوتاه ، همانطور که به ماهیت مهاجرتی آن بستگی دارد ، دارای بالهای بلندی است.
گوشت بلدرچین های تر به طور کلی قبل از ماده به منطقه تولید مثل می رسند. در شمال اروپا تخمگذار از اواسط ماه مه آغاز می شود و با تکرار تخمگذار می توان تا پایان ماه اوت ادامه داد.
ماده ماده خراش کم عمقی را در قطر 7–13.5 سانتی متر (2.8–5.3 اینچ) تشکیل می دهد که به طور نادرست با پوشش گیاهی پوشانده شده است.
تخمها در فواصل 24 ساعته گذاشته می شوند تا کلاچ بین 8 تا 13 تخم تشکیل شود. اینها دارای زمینه ای به رنگ زرد سفید تا کرمی با لکه ها یا لکه های قهوه ای تیره هستند.
ابعاد متوسط تخم بلدرچین 30 میلی متر × 23 میلی متر (1.18 in در 0.91 × اینچ) با وزن 8 گرم (0.28 اونس) است. تخمها توسط ماده تنها پس از تخمگذاری تخمگذاری می شوند.
تخمها پس از 17-20 روز به طور همزمان ترشح می شوند. جوانان زودرس هستند و اندکی پس از جوجه ریزی لانه را ترک کرده و می توانند خود را تغذیه کنند.
از آنها ماده ای نگهداری می کند که آنها را بچه می کند در حالی که کوچک هستند. نوجوانان در حالی که حدود 19 روز سن دارند ، دست به گریز می زنند
اما 30-50 روز در گروه خانواده می مانند. آنها به طور کلی اولین بار در یک سالگی تولید مثل می کنند و فقط یک بچه دارند.
علی عطار –
خوشمزه و مقوی
علی عطار –
خوشمزه و مقوی