خرید فروش گوشت قیمه ای شترمرغ ارگانیک شتر مرغ
– گوشت شترمرغ حاوی انواع ویتامین گروه B میباشد، دراین میان ویتامین B12 و B6 بیشتر موجود است.
ویتامین B12 برای پیشگیری از بیماری آلزایمر مؤثر بوده و باعث افزایش حافظه میشود.
– برای جبران کمبود آهن و درمان و پیشگیری از بیماری کم خونی مصرف گوشت شترمرغ توصیه میشود این گوشت سرشار از آهن میباشد.
– مصرف گوشت این پرنده بدلیل دارا بودن پروتئین بسیار، برای بهبود عضلات آسیب دیده و همینطور تقویت ماهیچه ها اثربخش است.
– برای افرادی که به بیماری افسردگی و لخته شدن خون مبتلا هستند، مصرف این گوشت که دارای اسید چرب و غیر اشباع امگا 3 است مفید میباشد.
– این گوشت برای افرادی که علاقهمند به کاهش وزن هستند مطلوب میباشد، زیرا پایین بودن میزان چربی در بین بافتهای ماهیچه ای و استیک ، به کاهش وزن کمک میکند.
– بیماری قلبی و عروقی بدلیل رسوبات چربی در دیواره سرخرگها ایجاد میشود، مصرف گوشت شترمرغ از ابتلا به این بیماری جلوگیری میکند.
– گوشت شترمرغ حاوی مواد معدنی مانند نیاسین، روی، منیزیم و… میباشد که برای افرادی که فعالیت بدنی زیاد دارند و همچنین ورزشکاران مفید است.
گوشت شتر مرغ به دلیل رنگ قرمزش و طعمش تفاوتی با گوشت قرمز ندارد و بسیار خوش پخت است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک خورشت خوشمزه با گوشت بسیار سالم و گرم شتر مرغ رو آموزش دهیم.
خرید فروش قیمه ای شترمرغ ارگانیک شتر مرغ
الف- ابتدا در تابه ای مقداری روغن بریزید و پیاز نگینی را تفت دهید و وقتی طلایی شد گوشت رو بهش اضافه کنید.
سپس لپه رو اضافه کرده و همراه پیاز و گوشت تفت دهید به مقداری که بوی خامی لپه از بین برود. باید مراقب باشید که لپه رو زیاد تفت ندهید چون ممکن است باعث سفت شدن لپه ها شود.
ب- رب گوجه فرنگی و گوجه ها و زرد چوبه را به مخلوط اضافه کنید و سپس به مقداری که سطح پوشانده شود آب اضافه کنید. در تابه را ببندید و حدود یک ساعت منتظر باشید تا گوشت و لپه نیم پخت شود.
پ- سپس لیمو عمانی رو به تابه اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت با خورشت بپزد (توجه داشته باشید که لیمو عمانی ها را از قبل داخل آب ولرم قرار دهید و کمی سوراخ کنید که طعم تلخی آن خارج شود)
ث- نمک و دارچین و زعفران را اضافه کنید و یه ربع دیگر به پخت ادامه دهید. سعی کنید ادویه ها را در آخر اضافه کنید که حرارت غذا باعث از بین بردن عطر آن نشود.
ج- پس از اینکه خورشت خوش رنگ و لعاب شد و به روغن افتاد، یعنی پخته و آماده میل کردن است. در آخر هم که سرو میکنید، میتوانید سیب زمینی های سرخ شده را روی خورشت تزئین کنید. نوش جان.
سامان –
عالی خوشمزه مقوی