دانشنامه نیلسون

بهترین گوشت قرمز

گوشت قیمه ای آهو

در این مقاله به بررسی بهترین گوشت قرمز از نظر علمی و دیدگاه مردم میردازیم ، اگر میخواهید بدانید که کدام گوشت قرمز بهترین است و در سبد غذایی روزانه خود آنرا بگنجانید با دانشنامه علمی نیلسون همراه باشید

کمبود پروتئین در رژیم غذایی باعث می شود که بدن از منابع پروتئینی بدن استفاده کند و باعث ضعف عضلانی، نارسایی قلبی، تاخیر در بهبود زخم، سوء هاضمه، نازک شدن موها و مشکلات دیگر شود.
بیشتر پروتئین مورد نیاز انسان از طریق مصرف گوشت گوساله ، طیور به ویژه مرغ و آبزیان به ویژه ماهی تامین می شود. با وجود افزایش سرانه مصرف ماهی در کشورمان، مرغ و گوشت قرمز همچنان سهم بیشتری در مصرف خانوارها دارند.

بهترین گوشت قرمز به عنوان یکی از محصولات غذایی از نظر مصرف به دو دسته عمده تقسیم می شود:
1- گوشت قرمز که شامل گوشت گاو، گوسفند، گوساله و گاهی بز، شتر و شترمرغ است
2- گوشت سفید به دو گروه اصلی طیور یا مرغ تقسیم می شود که شامل مرغ، بوقلمون، گوشت کبک ، گوشت قرقاول ، اردک، گوشت خروس ، غاز و … می شود. و گوشت ماهی و آبزیان دریایی که شامل انواع ماهی مانند ماهی سالمون و میگو می باشد.

بهترین گوشت قرمز

بررسی گوشت گوسفند

مشکلات و بیماری هایی مانند کلسترول بالا، فشار خون، نقرس و غیره. گوشت گوسفند با چربی اشباع شده باعث افزایش فشار خون در انسان می شود. اما مصرف کمتر این گوشت باعث طبیعی شدن فشار خون می شود.از دیگر معایب این گوشت افزایش خطر ابتلا به دیابت است. طبق مطالعات آکادمیک، گیاهخواران قند خون و تری گلیسیرید کمتری دارند.
یکی از نکات اصلی در پخت و پز و خوردن گوشت گوسفندی، اطمینان از پخت کامل آن است. مصرف گوشت خام و نیمه پخته برای زنان باردار به دلیل خطر ابتلا به لیستریا و توکسوپلاسموز ممنوع است. این باکتری ها احتمال نقص مادرزادی، مرده زایی، وزن کم هنگام تولد و غیره را افزایش می دهند. بهترین گوشت قرمز طبق مطالعات، افرادی که بیشتر از دیگران گوشت گوسفند مصرف می کنند، مستعد چاقی و افزایش وزن هستند. بنابراین، برای جلوگیری از خطر افزایش وزن سریع، برنامه غذایی خود را تغییر دهید.یکی دیگر از مضرات گوشت گوسفند که ممکن است بسیاری از آن آگاه نباشند، افزایش علائم پیری زودرس است. بنابراین با مصرف میوه ها و سبزیجاتی که آنتی اکسیدان ها را افزایش می دهند و رادیکال های آزاد را مهار می کنند، از شر مشکلاتی مانند لکه های تیره و چین و چروک خلاص شوید.یکی از رایج ترین مضرات گوشت قرمز التهاب است. گوشت به عنوان ماده ای دیر هضم (حتی زمانی که کاملاً پخته شده باشد)، باعث افزایش آنزیم های گوارشی می شود. اگر گوشت در سنین پایین مصرف شود اسید چرب امگا 6 را در بدن حفظ می کند که باعث درد و التهاب می شود.گوشت قرمز گوسفند و گاو دارای مواد شیمیایی آلی سمی است که مهمترین آنها دیوکسین است. این یک ذره میکروسکوپی از خاکستر زباله سوز در خوراکی است که دام ها می خورند. بر اساس مطالعات انجام شده توسط بسیاری از دانشمندان، دیوکسین یک هورمون شیمیایی است که عملکرد سلول های بدن را مختل می کند و در نتیجه بروز سرطان را افزایش می دهد. همچنین بهتر است بدانید که به غیر از دیوکسین، از نور مصنوعی با استفاده از اشعه گامای تولید شده توسط کبالت 60، نور رادیواکتیو یا سایر نورهای الکتریکی برای گاوهای مزرعه استفاده می شود. استفاده از نور برای از بین بردن باکتری ها در گوشت قرمز، اما رادیواکتیویته باعث تولید رادیولیتیک در گوشت می شود و این سرطان زا محسوب می شود.

بررسی گوشت گوساله

گوشت گوساله بسیار بیماری زا است، خون را غلیظ می کند و برای کبد مضر است، خوردن گوشت گوساله باعث تیره شدن پوست صورت، افسردگی، وسواس، جذام، واریس، بزرگی طحال، ورود آب زرد به روده و بیماری مدفوع می شود. .
توصیه می شود که مردم گوشت گوساله را با گوشت آهو که از نظر علمی و دیدگاه مردم بهترین گوشت قرمز است جایگزین کنند.

بررسی گوشت آهو یک جایگزین عالی و فوق العاده برای هر ایرانی

گوشت آهو بهترین گوشت قرمز است که کیفیت بسیار بالایی دارد و بسیار کمیاب است و مزرعه نیلسون با پرورش این موجود پر فایده توانسته در سبد غذایی مردم عزیز ایران جا پیدا کند و لازم به ذکر است که تمامی موارد برای کنترل جمعیت این حیوان در سرزمین عزیزمان ایران رعایت شده و هیچگونه گوشت شکاری در فروشگاه نیلسون عرضه نمیگردد ، بلکه تمامی گوشت های عرضه شده پرورشی و فاقد بیماری های مشترک بین این حیوان و انسان میباشد فاقد آنتی بیوتیک و کاملا ارگانیک میباشد .

در ایران شاید کمتر کسی نام این گوشت را شنیده باشد یا از آن استفاده کرده باشد. در مورد بهترین گوشت قرمز، فیله گوشت آهو محبوب ترین گوشت ایرانیان است.


در چند سال اخیر که بررسی های دقیقی روی گوشت آهو انجام شد به این نتیجه رسیدند که این گوشت خواص زیادی دارد. به همین دلیل موفق شد آن را در کنار فیله گوساله در میان گوشت های محبوب قرار دهد.

بهترین گوشت قرمز
گوشت آهو دارای ویتامین های زیادی مانند B6، B12، C، E، D و غیره است. است. علاوه بر این، این گوشت حاوی پروتئین و کربوهیدرات نیز می باشد. بنابراین می توانید به راحتی به جای گوشت گوسفند و گوساله از گوشت آهو برای تهیه استیک استفاده کنید.
فقط گوشت را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و به قابلمه اضافه کنید. گوشت آهو می تواند فواید زیادی برای بدن شما داشته باشد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *